Consultant / Freelance

Wanneer het in uw organisatie aan kennis of tijd ontbreekt in bepaalde projectfases, bestaat de mogelijkheid om op freelance-/ZZP-basis gebruik te maken van Hobotec.
Peter is een gedreven engineer en heeft jarenlange ervaring op een breed aantal werkgebieden. Het inhuren van zijn diensten geschiedt op basis van een vast uurtarief; mogelijk op klantlocatie of vanuit zijn eigen kantoor.

Hij maakt gebruik van zijn kennis en slaat zo snel bruggen tussen problemen en oplossingen en is een plezierige collega om mee samen te werken, vinden de diverse werkgevers waarvoor hij in een recent verleden actief was.

Testimonials

Soux CCM Nuenen

Voor een leverancier van innovatieve lithografiemachines is Sioux CCM nauw betrokken bij ontwerp van een high-end module voor een nieuwe machine. Om in het ontwerpproces de juiste conceptuele keuzes te maken, was er behoefte aan het vroeg identificeren van kritische functies en parameters. Peter heeft intensief samengewerkt met zowel collega’s bij Sioux, als de desbetreffende klant, om zo vroegtijdig risico’s in kaart te brengen en hiervoor tests en opstellingen te ontwikkelen. De opgedane ervaringen hebben tot nieuwe inzichten geleid, die in dit geval al vroeg in het ontwerp toegepast zijn

Patrick Dooms, Mechanics departement manager bij Sioux:

We kennen Peter als een gedreven ontwikkelaar met een breed kennisgebied en veel relevante ervaring op het gebied van product en machine ontwikkeling. Zijn omgeving maakt graag gebruik van zijn kennis en zijn bereidheid om deze te delen. Daarnaast is het een plezierige collega en het is prettig om met hem samen te werken.

Prodrive Technologies B.V.

Prodrive Technologies B.V. is een ontwikkelaar en leverancier van uitdagende producten, systemen en oplossingen, waarbij gebruik gemaakt wordt van zeer efficiënte en vaak unieke methodes. Peter heeft als werktuigbouwkundig ingenieur samengewerkt met multidisciplinaire projectteams aan onder andere de ontwikkeling van motor controllers, tooling en automatiserings oplossingen.

Peter de Haardt, Projectmanager bij Prodrive Technologies:

Ik heb Peter in het engineeringteam dat binnen Prodrive Technologies diverse automatiseringsprojecten op basis van robotica heeft gerealiseerd, leren kennen als een sympathieke, sociale collega, die bovendien een vakman pur sang is. Door de combinatie van conceptueel denken, zijn expertise in (fijn)mechanica en machinebouw, aangevuld met zijn oog voor maakbaarheid, is de hoge kwaliteit van het door hem geleverde werk gewaarborgd.“