Diensten

Hobotec ontwikkelt en produceert efficiënte en optimale ontwerpen. Daaruit voortvloeiend biedt het in Nederhemert gevestigde bedrijf dan ook diverse diensten aan.

Voor oplossingen op het gebied van engineering en automation, inclusief de bijbehorende fabricage, bent u bij Hobotec aan het juiste adres. Als uw concept en het bijbehorende eisenpakket bekend is, beschikken wij over geavanceerde 3D CAD- en simulatiesoftware. Op die manier zijn we in staat om noodzakelijke concepten, ontwerpen, berekeningen en tekeningen te realiseren.

Indien uw probleem nog niet volledig in beeld gebracht is en er nog geen duidelijk pakket van eisen bestaat, bieden wij de mogelijkheid tot ondersteuning om zo tot de juiste conceptkeuzes te komen. En dat alles door middel van een V-model gestructureerde projectaanpak.

Mocht u op zoek zijn naar een betrouwbare consultant/freelancer met ervaring in en kennis van de diverse vakgebieden, opgedaan bij onder meer Prodrive, Sioux en ASML dan hoeft u eveneens niet verder te zoeken.

Van begin tot eind blijven we betrokken bij het project, met als doel om uw ontwerp, oplossing en/of machine efficiënt op te leveren. Hobotec ontzorgt; vanaf de eerste schets, tot de oplevering van het eindproduct.

Automation

Hobotec houdt zich bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van geautomatiseerde systemen. We analyseren processen en vereenvoudigen die..

Engineering

Met jarenlange ervaring op het gebied van engineering is de ontwikkeling van je installatie of machine bij Hobotec in betrouwbare en goede handen…

Manufacturing

Bij Hobotec verstaan we onder de term ‘manufacturing’ de diverse fabricagemogelijkheden, die bij voorkeur aansluiten op de door ons ontworpen…

Consultant/ Freelance

Wanneer het in uw organisatie aan kennis of tijd ontbreekt in bepaalde projectfases, bestaat de mogelijkheid om op freelance-/ZZP-basis gebruik te maken van Hobotec…