Over Hobotec

U zoekt een werktuigbouwkundig ingenieursbureau? Een bureau dat in staat is optimale oplossingen te ontwikkelen en produceren vanuit uw wensen en eisen? Dan bent u bij Peter Hobo van Hobotec aan het juiste adres.

Met jarenlange ervaring op het gebied van fijnmechanica en automatisering tot aan zware machinebouw beschikt Hobotec over een brede kennisbasis. En van die kennis maakt Peter maar wat graag gebruik om u, als klant, tevreden te stellen. Wilt u weten hoe Hobotec te werk gaat? Wat de specialiteiten zijn? Of heeft u een andere vraag of opdracht? Neem dan met een gerust hart contact op.

Peter Hobo

De passie voor techniek zit er bij Peter Hobo van jongs af aan in. Hij groeide op tussen de bouwmachines in het bedrijf van zijn ouders. Na het afronden van zijn VWO-studie was het voor hem dus ook een logische keuze om voor HBO werktuigbouwkunde te kiezen aan het Avans in Den Bosch. In vier jaar tijd deed hij daar een brede en praktische kennisbasis op. 

Na het afronden van zijn HBO-studie was er echter nog de drang om theoretisch beter onderlegd te raken. Aansluitend slaagde Peter voor de WO-studie werktuigbouwkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e).

In zijn studiejaren heeft Peter bij meerdere relevante bedrijven stages gelopen, bijbanen vervuld en opdrachten voltooid. Dat alles met als doel zijn toch al brede kennisgebied verder uit te breiden.

Visie

Hobotec streeft ernaar duurzame oplossingen te bieden voor uw probleem. Door gebruik te maken van de meest relevante en moderne technieken, draagt Hobotec zorg vanaf de conceptfase tot aan de uiteindelijke oplevering van uw product of machine. Doordacht en doortastend handelen, maar wel op een zo duurzaam mogelijke manier; dat is onmiskenbaar de basis van Hobotec.

Waarom Hobotec

Hobotec staat voor betrouwbare, innovatieve producten, van optimale kwaliteit. Het in Nederhemert gevestigde bedrijf gaat een uitdaging niet uit de weg. Sterker nog, dat zijn de momenten waarop Hobotec zich met zijn brede ervaring, gedegen opleiding en de juiste tools onderscheidt. Daarmee is het bedrijf in staat een meerwaarde te bieden in iedere productfase.